Aktuelt

 2017


05.04.
Kl. 19.00.

Saltdal Bygdetun, Myrlandsstua
Påskeeventyr

03.02. 
 kl. 11.00. og 13.00.

Fauske Bygdetun, Rødbrakka
Kloke katter og dumme rever
- Fortellerstund med samiske eventyr
Dette året er starten på jobb som formilder og forteller på heltid på Nordlandsmuseet. Jeg ser frem til mange spennende oppgaver, som vil innebære nye fortellinger og forestillinger.

Eventyrdamen tar likevel fremdeles oppdrag ved siden av, så bare ta kontakt.

 2016
2016 har bydd på mange flotte og spennende samarbeid og forestillinger. I musikalen "Damene på Coopen" var jeg i en av hovedrollene som Margit. Musikk Ketil Hugaas og tekst Turid S. Hugaas. Andre musikalske prosjekter var turneen "Det bæres i bleike daga" med Odd Birkelund, gjennom Den Kulturelle spaserstokken.

Høsten var en travel og produktiv tid med først og fremst produksjonen av "Fykomfei". En forestilling basert på Regine Normanns eventyr, Fykomfei. Et samarbeid med Noso, nykomponert musikk av Trygve Brøske og libretto skrevet av Ragnar Olsen. Forestillingen ble fremført på Tromsø Kulturhus og Stormen konserthus i Bodø.

Mot jul var jeg med på revy og show med "Gussmunds jul", i tillegg til mange forskjellige fortelleroppdrag gjennom Nordlandsmuseet. Det har vært alt fra spøkelseshistorier, julefortellinger, norske folkeeventyr og med som skuespiller på teaterforestillingen "Med penn, kårde og pistol", spilt på Stormen bibliotek.
.